Savijalakeste logo
EST / ENG

#02 Savijalakesed tantsisid rahvusvahelisel festivalil
Pineda de Mar Hispaanias.


Suvekuumus, merelained, kaunis loodus, tants ja laul ning mõnusalt kirev festivali õhkkond – seda kõike käisime nautimas ning oma suve pikendamas Kataloonias, Pineda de Maris 28.09 -05.10.2013. Üllatavalt mõnus algus oktoobrile. Folkloorifestivalil oli nii koorilauljaid kui rahvatantsijaid erinevatest maailma paikadest.

Kaera-Jaani saime tantsida lätlaste pilli järgi, viimasel päeval pidasime laululahingut hollandlastega ning uusi tantsuliigutusi õppisime hindudelt. Ukraina noored õpetasid piruette ning venelased äratasid meid hommikuti oma võimsa koorilauluga. Brasiillaste kirg laval oli nakatav ning sitsiillaste põnevad rütmid said ka pika harjutamise peale selgeks.

Vabal ajal meeldis tantsijatele rannamõnusid nautida ning kultuurielamusi koguda naaberlinnast Calellast ning ahmida suurlinnamelu Barcelonast.

Gràcies, adéu!

Kommenteerimine on suletud.