Savijalakeste logo
EST / ENG

VII “Helisev linnamüür”


Juba mitmendat aastat järjest esines Tallinna Tehnikakõrgkooli rahvatantsuansambel Savijalakesed kontserdiga üritusel  „Helisev linnamüür ”, mis seab fookusesse Tallinna linnamüüri kui rahvusvaheliselt Põhja- Euroopas üsna ainulaadsena säilinud kultuurimälestise.

Ettevõtmise on algatanud Kodulinna Maja eesotsas legendaarse noorteliikumise Kodulinn algataja Tiina Mägiga. Kontserdi lõpus tervitas esinejaid Tallinna Linnavolikogu esimees Tiit Terik ja kaasas oli tal küllakutse, mis realiseeriti 1. oktoobril.

Põnev oli ringi liikuda nii rikkalikus ja detailirohkes Tallinna Linnavolikogu majas. Jalutati läbi mitmed ruumid ja samal ajal oli võimalus arutada teemadel nagu Tallinna Tantsupidu, tantsusaalide rendid, laste ja täiskasvanud rahvatantsijate tegemised, linnavolikogu esimehe ja linnavolikogu liikmete tööd, mured ning rõõmud.

Täname Tallinna Linnavolikogu esimeest Tiit Terikut ja Kodulinna Maja loojat-juhti Tiina Mägi!

https://www.facebook.com/Helisev-linnam%C3%BC%C3%BCr-210120886275835/

https://www.tallinn.ee/est/volikogu

Kommenteerimine on suletud.