Savijalakeste logo
EST / ENG

Headusest tulvil hommik pani tantsijate tasakaalu proovile


9. detsembril toimus Tallinna Tehnikakõrgkoolis traditsiooniline Heategevuslik Jõuluhommik. Pühadest ja heategevusest innustatud üritust korraldasid sel aastal TTK tehnomaterjalide ja turunduse II kursuse tudengid. Sel aastal oli ürituse eesmärgiks Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu toetamine.

12359536_10206765454147350_339698821_o

Korraldajad olid organiseerinud pea nelja tunnise tiheda programmi, mida modereeris ja viis läbi Leho Lehis. Esinejate hulka kuulusid näiteks Anelle Tamm, Raimondo Laikre, Eliisa Kõiv ja Leemet Onno. Samuti olid esinema kutsutud hiljuti väga menukaks saanud Lõõtsa Vägilased.

Traditsiooniliselt olid oma kooli üritust toetamas ka Savijalakesed, kes vallutasid aula põranda mõneks tantsuks, mis tõstab meeleolu ja pakub silmarõõmu. Vaatamata sellele, et õues on veel plusskraadid ning lumi on meid ainult korraks õrritamas käinud, oli kooli aula põrand eriliselt siledaks ja libedaks löödud. Ei teagi, kas tantsijate hoog oli nõnda suur või põrand saanud uue hoolduskihi, kuid tasakaalu hoidmine oli seekord erilise tähelepanu all. Võib vist isegi öelda, et tantsijad lausa uisutasid ja liuglesid tantsupõrandal.

Heategevuslik Jõuluhommik on alati olnud rõõmsameelne üritus, mis kogub toetust tõsiste asjade jaoks. Siiski tudengimeelne noorus, entusiastlikus ja rõõmsameelsus pole ürituselt kunagi vajaka olnud.

Savijalakesed tänavad korraldusmeeskonda kutse eest ja loodame kohtuda ning koos head teha ka tulevastes projektides.

Vaata lisaks:

 

Kommenteerimine on suletud.