Savijalakeste logo
EST / ENG

1. – 2. augustil 2015 toimusid Topul Savijalakeste suvepäevad, mille teemaks valiti “Merepäevad”


1. ja 2. augustil toimusid Läänemaal, sõna otsesess mõttes, mere ääres Savijalakeste suvepäevad. Seonduvalt mereäärsest mühinast, mereveest ning Eestile omasest suveilmast, kandsid suvepäevad seekord temaatikat “Merepäevad”.

meri

Osalejad läbisid erinevaid väljakutseid ja võistlusi, naerutasid end ja teisi. Korraldusmeeskonna sõnul peavad nad üritust õnnestunuks, kuid ükski hea asi ei tule kergelt – kõige peale oli mõeldud ning sestap ka pisut kõrgem osalustasu tingis umbes 40 liikmelise meeskonna. Kuid pole hullu, sest kõik osalejaid jäid üritusega väga rahule – ülesandeid lahendati loovalt ja kirglikult ning lõpuks sai iga savijalake endale ka mälestussärgi teha!

Kõigest lähemalt saab peatselt lugeda “Meie lugude” rubriigis.

Savijalakesed tänavad Puravike rühma ja eriti-eriti-eriti korraldusministeeriumi: Heili, Kai, Kai,  Triin, Margus, Tauno, Egle, Karin! Korraldusmeeskond tänab kõiki osalisi usalduse ning osalemise eest ning kiidab eriliselt meie kõige nooremaid, kelle rühm oli kõige paremini esindatud!

Kommenteerimine on suletud.