Savijalakeste logo
EST / ENG

#08 Võidukas Vargamäe Võistutantsimine


Savijalakeste kõige vanem rühm vajas endale hooajaks eesmärki ning kui õpetaja Kristiina pakkus välja osalemise Vargamäe võistutantsimisel, tundus see huvitav väljakutse meile kõigile.


 

Võistutantsimisel oodati segarahvatantsurühmadelt tänapäevase käsitlusega rahvaliku viisi järgi seatud omaloomingulisi tantse, ning Kristiinal mõlkus midagi juba meeles. Ei saa öelda, et tantsutrennid kergeks kujunesid. Juba lugu ise oli üsna keerulise rütmiga, rääkimata sammudest, mis meil kõikidel esialgu jalad sõlme ajas. Ootamatult selgus vaid nädalake enne võistutantsimist, et Joel ei saa põlvevigastuse tõttu esineda. Õnneks oli Mait põhirühmast nõus oma abistava käe (loe: jala) ulatama, ning paari päevaga tegi ta suisa imet, ning oli valmis meiega esinema.

Võistutantsimisel esitatud tantsud olid kõik eriilmelised ja igaüks omamoodi huvitav. Rehealune, kus esineti, oli vast kõige paremini sobiv just meie tantsule, sest andis võimaluse poistel lakaluugist piiluda meie säravaid ja roosapõskseid piigasid. Vargamäel veedetud päev ning võistutantsimise esikoht oli igati vääriline punkt meie emotsiooniderohkele tantsuhooajale.

– oma mõtteid võidukast päevast kirjutas Marju

Vaata lisaks

Suur tänu, meie kõige auväärsemad Vilistlased! Savijalakesed on Teie üle uhked!

 

Kommenteerimine on suletud.