Savijalakeste logo
EST / ENG

Vilistlasrühm triumfeeris Vargamäel ja tõi rändpastla koju


Vahetult enne 2014/15 hooaja lõppu korraldas Tammsaare muuseum kolmandat korda Vargamäe Võistutantsimise. Seekordse võistutantsimise võitsid Savijalakesed, keda esindasid kõikse väärikam vilistlasrühm.

Tallinna Tehnikakõrgkooli koduleht vahendab, et ,,sel aastal oodati segarahvatantsurühmadelt tänapäevase käsitlusega rahvaliku viisi järgi seatud omaloomingulist tantsu. Võistutantsimine tundus Savijalakeste vanemale rühmale huvitav väljakutse ja otsustati sellel osaleda, sest noorel juhendajal Kristiina Vilipõllul oli loodud tants “Kust teadsid tulla”. Ei saa öelda, et tantsutrennid kergeks kujunesid. Lugu ise oli üsna keerulise rütmiga, rääkimata sammudest, mis tantsijatel esialgu jalad sõlme ajasid, aga Kristiina järjekindel ja tubli töö viis eesmärgini. Hea tehnika ja hoogsus tõid tantsuvõidu. Ka teiste rühmade esitatud tantsud võistutantsimisel olid kõik eriilmelised ja igaüks omamoodi huvitavad.” (www.tktk.ee)

Võistutantsimise peaauhinna, rändpastla on varasemalt võitnud meie Pärnu sõbrad, kuid nüüd õnnestus suur nahkpastel Tallinnasse napsata.

 

Vaata lisaks

  • Savijalakeste edukat ülesastumist kajastati ka Tallinna Tehnikakõrgkooli kodulehel ja galeriid üritusest näeb Järva Teataja kodulehel
  • Võidukat esitust on võimalik vaadata SIIT

Kommenteerimine on suletud.