Savijalakeste logo
EST / ENG

2014/15 hooaja nominentide peo laureaadid teada


Savijalakeste 2014/2015 hooaja traditsiooniline nominentide pidu toimus sel aastal tantsulaagri raames. Laupäeva õhtune pidu stiilis “SiniMustValge” sai avapaugu Vilistlasrühma (ehk Kõige Auväärsemad) poolt, kes võttis nominentide väljaselgitamise ja võitjate valimise sel aastal enda kanda. Kõik kategooriad on savidele loomulikult väga tuttavad, kuid selleaastane väljaselgitamisprotsess erines väga palju varasematest aastatest.

Pikema ülevaate laagrist, nominentide ja SiniMustValge peost avaldame varsti Meie Lugude lehel. Õnnitleme veel kord meie selleaastaseid võitjaid ning võime juba välja kuulutada, et järgmise nominentide ürituse korraldab selle hooaja Parima Rühma nimetuse noppinud “Antsud”.

Kommenteerimine on suletud.